RSS

Projekti


ŠVIC 13 [klik!]

Festival ŠVIC je največji KŠOT-ov projetkt, ki se že od leta 2003 vsako poletje odvija v okolici Trebnjega. Festival je namenjen mladim, željnim zabave in dobre glasbe, ter tistim, ki se ob vsem tem radi tudi malo rekreirajo.

Skozi ves dan se dogajajo športni turnirji (turnir v košarki, malem nogometu in odbojki na mivki) in razne delavnice (body painting, turnir taroka, namizni nogomet, družabne igre, zabavne igre med študentskimi klubi,..). Večerne urice nam popestrijo znane glasbene in plesne skupine, pa tudi druge atrakcije (bruhalci ognja in artisti).

Miklavžev koncert

V mrzlih zimskih dneh nas vsako leto obišče Miklavž. S seboj prinese poln koš dobrot, zimskih radosti in predvsem veliko zabave. Študenti in dijaki rade volje prisluhnemo Miklavževim glasbenim skupinam.

Zimovanje

Kmalu po Silvestrovem jo gruča trebanjskih študentov “mahne” na eno od slovenskih smučišč in se tam za nekaj dni preda gurmanskim užitkom in ukvarjanju z različnimi zimskimi športi (beri: smučanje, bordanje, sankanje, preizkušanje kuhanega vina). Obvezna sopotnika sta tudi harmonika in kitara.

Brucovanje

Iz pravih dijakov delamo prave študente. >:)

Ostali večji projekti

Potopisna predavanja, plesni tečaji, tajski boks, aerobika, rekreacija, bowling, LAN partiji, GO-KART dirke, Airsoft obračuni, študentski večeri, likovne razstave, razni tečaji, enodnevni smučarski izleti,..