RSS

TrebnjeRaj

2. May, 2018

Naslovnica

V Trebnje ponovno prihajajo rajski dnevi, ki se bodo odvijali 27. in 28. julija, pred Centrom za izobraževanje in kulturo Trebnje (CIK). Že drugo leto zapored Klub študentov občine Trebnje organizira razgiban dnevni in večerni del festivala za starejše, mlade ter otroke. Tudi to leto bomo poskrbeli, da obiskovalcem ponudimo raznovrstne aktivnosti, ki se bodo izvajale tekom dneva v športnem parku in na samem prizorišču festivala.

Festival TrebnjeRaj je svojo prvo izvedbo doživel že lansko poletje. Skozi celoten vikend je z svojimi dejavnostmi privabil kar 2000 obiskovalcev.

DNEVNI PROGRAM
V dnevnem programu se bodo izvajale raznovrstne ustvarjalne in likovne delavnice za otroke, ki se bodo izvajale v parku pred Centrom za izobraževanje in kulturo Trebnje (CIK). Za ostale se bodo izvajale poslikave telesa in ostale zabavne aktivnosti.

ŠPORTNI PROGRAM
Športni program se bo odvijal na prenovljenim športnem igrišču pri Centru za izobraževanje in kulturo Trebnje (CIK). Obiskovalci se bodo lahko udeležili nogometnega, košarkarskega in odbojkarskega turnirja. Prijave se bo zbiralo predhodno preko Google obrazca. Zmagovalce pa čakajo tudi bogate nagrade.

VEČERNI PROGRAM
Za večerni program bo oba dneva poskrbljeno s pestrim žanrom skupin za vse glasbene okuse. Glasbene skupine bomo razkrivali postopoma, zato nas spremljaj na naši facebook strani, internetni strani TrebnjeRaj in instagramu klubstudentovobcinetrebnje.

PETEK
Skupina Tequila
Luka Basi
Vanillaz
Liam Van Repar

SOBOTA
Klapa Kampanel
KUMOVI

Cilj tako raznovrstnega programa je ponuditi prav vsem obiskovalcem aktivnost, kjer se bodo lahko počutili »domačega« ter se tako z veseljem udeležili festivala.

Facebook: https://www.facebook.com/trebnjeraj/?ref=br_rs
Internetna stran: http://www.trebnjeraj.si/
Instagram festivaltrebnjeraj

Avtor članka:

Primož (137 objav)


Kontaktiraj avtorja!

Oddaj komentar